ReflectMe

DÉ PLEK VOOR PERSOONLIJKE EN PROFESSIONELE ONTWIKKELING

WAT IS HET?

Een reflectiesessie is groeps-coachsessie met als doel het krijgen van nieuwe inzichten, gedachtes en ideeën, door gezamenlijk reflecteren. 

De groep fungeert als spiegel: door de oefeningen, de koppeling naar jouw profiel  en het groepsgesprek zal je jezelf beter leren kennen en doorgronden.

 

Deelnemen aan een reflectiesessie voelt aan als 'even' deeluitmaken van een community waar verbinding en persoonlijke groei de gemene deler is. Je checkt tijdelijk uit uit jouw dagelijkse sleur, om zo rustig in te kunnen checken bij jezelf, de ander en het groepsproces.

VOOR WIE?

Iedereen die dol is op persoonlijke ontwikkeling én ervan houdt levensvragen en levenslessen te delen met anderen.

  • Deelnemers die een coach-traject hebben afgerond en door willen groeien.
  • Coaches die eigen ontwikkeling scherp willen houden, en op zoek zijn naar aanvullende tools op hun bestaande werkwijze.

 

Sommige sessies zijn op basis van een ACT-profiel. 

Heb je nog geen ACT-meting gedaan, maar wil je wel graag de reflectiesessies bijwonen op aan de ACT- meting gebaseerd zijn, vraag dan eerst een ACT-meting aan.

PRAKTISCH

Locatie: Vissersdijk Beneden 44 in Dordrecht

Kaartje kopen: je kan je plek reserveren door een kaartje te kopen in de webshop. Je krijgt dan automatisch een bevestiging en factuur in je mail. 

Tijd: 19:00-21:00

Tarief per sessie: € 60,- ex. btw

 

EXTRA OPTIE: het is ook mogelijk  om een reflectiesessie voor jouw team te boeken. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken.

 

THEMA'S

Klik op de tegel voor de inhoud van de sessies en om een sessie te boeken.

ERVARINGEN