AboutMe

In mijn persoonlijkheid vind je de strijder, de levensgenieter, de avonturier, de manifestor, de onderzoeker… Delen die voelbaar aanwezig en tegelijkertijd deels verloren en nog niet helemaal teruggevonden zijn.

Dus dat is wat je tegenover je krijgt als je bij mij in coaching komt. De meid die het licht nog niet volledig heeft gezien, de cure nog niet heeft gevonden. Hoogstens er wat glimpen ervan heeft opgevangen in een lange, vruchtbare, maar soms ook ontmoedigende zoektocht. 

Ik werd altijd al bezig gehouden en gegrepen door de waaromvragen. Deze vragen nam ik mee terwijl ik opgroeide in een context die niet voorzag in een bedding om mijn eigen antwoorden te vinden.

In mijn systeem van herkomst werd dat wat geliefd was, opgesloten in een kooitje waarbinnen veel bepaald werd en geen eigen zeggenschap was. Opgroeien in dit systeem en daarna mijn eigen weg vinden, heeft van mij de coach gemaakt die ik vandaag ben.

Ik werk vanuit de volgende principes:

  • Alles is bespreekbaar. Ook taboes. Zeker ook taboes.
  • In ieder mens zit wijsheid die gezien, gehoord en ingezet wil worden.
  • Het versterken van autonomie van het individu of het systeem staat voorop.
  • Een mens ervaart geluk als zijn eigenheid er mag zijn, met alles wat daarbij hoort.

CV IN'T KORT

In 2006 startte ik -na het afronden van de opleiding Social Work- mijn loopbaan in de verslavingszorg. Al snel merkte ik dat ik meer compassie voelde voor de medewerkers dan voor de cliënten. Ik zette het HBO-ontwikkelbeleid op in een grote zorginstelling,  volgende verschillende opleidingen om me te bekwamen tot coach en startte in 2013 mijn coachpraktijk waar ik coaching combineerde met personal training en behandeling van lichamelijke klachten.

In 2016 werd ik gegrepen door de Human Being Management-filosofie en bekwaamde me tot HBM-docent. Voor mijzelf was dit levensveranderend en ook mijn coaching kreeg meer diepgang.

Al snel voelde ik dat ik nog een stuk context en kennis van mensen en organisaties miste en verdiepte ik me in Deep Democracy en meldde ik me bij het Bert Hellingerinstituur voor de opleiding Systemisch Coachen en Systeemdynamieken in Organisaties. Daarna volgende ik de opleiding Systemisch Adviseren van Siebke Kaat en momenteel studeer ik bij Hilbrand Westra aan de School voor Systemisch Bewustzijn.

Naast een praktijk voor individuele coaching, werk ik met veel plezier samen mijn compagnon Patricia van de Merwe vanuit het label Unravel-Inc. Wij zijn een bureau voor Systemisch Organisatieadvies.

 

TYPISCH TRUDY

Ervaring & Kwaliteit

In 2006 startte ik mijn carrière als coach. Sindsdien heb ik in loondienst en als zelfstandige gewerkt met allerlei cliënten, teams en organisaties met de meest uiteenlopende levens- en ontwikkelvragen.

Warm & Betrokken

Dit is hoe cliënten mijn werkwijze en karakter beschrijven. De lessen die ik in mijn persoonlijke ontwikkeling, mijn werk en mijn studie leer, deel ik met veel liefde en plezier tijdens de trajecten die ik verzorg.

Analytisch & Strategisch

Ik weet hoe ontmoedigend het is als verlangens en dromen onbereikbaar lijken. Met mijn analytisch en strategisch talent, help ik je om de shift te maken van: 'dit gaat me nooit lukken', naar: 'hoe gaat dit me lukken?'

Stoer & Soft

Deze polariteiten hebben een plek in mijn leven en werk. Niet bang voor een uitdaging en ook niet bang om te raken en geraakt te worden. Deze dynamiek is een mooie voedingsbodem voor groei en ontwikkeling.

METHODIEKEN

ACT-meting

Inzicht door inzoomen

Systemisch werk

Inzicht door uitzoomen

Bokscoaching

Inzicht door fysiek ervaren

ERVARINGEN

'Trudy is direct en gedegen, ze weet waar ze over praat en heeft veel kennis! Ze gaat echt naast mensen staan. Haar bevlogenheid is enorm!'

Jaantje van Ginkel

'Trudy geeft woorden aan mijn gevoel en met haar oprechte betrokkenheid, liefde en doortastende vragen bracht ze mij nieuwe inzichten en verbreedde ze mijn horizon.'

Rene van Holten

'Op haar geheel eigen begripvolle en doortastende wijze weet Trudy door te dringen tot de kern waar het om gaat: Jezelf (opnieuw) leren kennen en waarderen!'

Leo Sturm